Januárban klubot válthat a magyar válogatott játékosa – sajtóhír

Januárban klubot válthat a magyar válogatott játékosa – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint minden jel arra mutat, hogy a magyar válogatott meghatározó játékosa rövidesen klubot fog váltani…

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A Sportal egy terjedelmesebb írásban foglalkozott a Freiburg magyar válogatott szélsője, Sallai Roland helyzetével, a portál ugyanis úgy számol, hogy a labdarúgó januárban el fogja hagyni a német együttest, mivel nem tervezi meghosszabbítani 2025-ben lejáró szerződését.

A 26 éves labdarúgó ősszel a hatodik idényét kezdte meg a német klubnál, amely színeiben eddig 139 tétmérkőzésen 23 gólt szerzett és 21 gólpasszt osztott ki. Sallai az aktuális idényt remek formában kezdte, azonban ősszel egy kellemetlen sérülés miatt hetekre kidőlt, a 2023-2024-es szezonban eddig 15 meccsen négy gólt szerzett.

Sallai a magyar válogatottban 2016 óta 46 pályára lépés alatt 12 gólt szerzett és fontos láncszeme lett Marco Rossi csapatának.

A magyar játékos megszerzése iránt a hírek szerint nyáron angol, olasz és spanyol élvonalbeli csapatok is érdeklődtek, így valószínűleg januárban is lesznek megkeresései.

fociclub