A magyar válogatott támadója visszatérne Európába

A magyar válogatott támadója visszatérne Európába

A magyar válogatott Távol-Keleten játszó csatára nyitott visszatérni az európai labdarúgásba, azonban mindez nem csak rajta múlik…

(Photo by Filip Filipovic/Getty Images)

A dél-koreai Ulszan Hyundai csapatában játszó Ádám Martin az M4 Sport részére adott hosszabb interjúban megerősítette, hogy európai 10-es bajnokságokból kapott ajánlatokat:

“Nekem ez előrelépés lenne minden szempontból, de nem az én kezemben van a sorsom, mivel van még szerződésem. Ahhoz, hogy Európában folytassam, a klubnak is jól kell járnia.”

Ádám az előző szezon sikerei után nem titkoltan több játéklehetőségre vágyik, azonban a 2023-as kiírásban csak kiegészítő ember a csapatában. Mivel Dél-Koreában sűrű a program, a rotáció miatt több szerepet kapott, de elmondása szerint többször is előfordult, hogy hiába szerzett gólt az előző meccsen, a következőn a posztriválisa kezdett egymás után háromszor is.

“Többre vágyom, többet szeretnék játszani, főleg akkor, ha úgy érzem, hogy megérdemlem. Most legutóbb is szerdán gólt rúgtam, hétvégén a posztriválisom játszott, ő nem rúgott gólt, mégis ő maradt bent a csapatban. Hogy miért, azt nem tudom, vannak itt érdekes dolgok, amiket nem tud hova tenni az ember” – fűzte hozzá.

“Az, hogy nyáron 90 százalék fölött van a pára, nem normális. Amikor kijöttünk, egy hétig azt sem tudtam, hogy merre van az előre, meg voltunk szédülve” – árulta el a koreai körülményekről.

fociclub