Világrekordot jelentő ajánlatot tettek Szaúd-Arábiából a PSG-nek Mbappéért – sajtóhír

Világrekordot jelentő ajánlatot tettek Szaúd-Arábiából a PSG-nek Mbappéért – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint hatalmas összegű ajánlat érkezett Szaúd-Arábiából a Paris Saint-Germain eladósorba került támadójáért, Kylian Mbappéért.

 

 (Photo by Christian Liewig – Corbis/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a Paris Saint-Germain 300 millió eurós ajánlatot kapott Kylian Mbappéért az Al-Hilaltól, és engedélyt adott a szaúdi klubnak, hogy tárgyaljon a csatárral.

Mbappé jövőjéről pénteken újabb kérdések merültek fel, miután a 24 éves játékos kimaradt a PSG előszezoni túrájának keretéből, ez pedig azt is jelenti, hogy a francia támadót eladásra kínálták. A játékosnak opciója van arra, hogy további egy évvel, 2025-ig meghosszabbítsa párizsi tartózkodását, de mivel a záradék a hónap végén lejár, a PSG nélküle készül az új szezonra.

Sokáig úgy tűnt, hogy Mbappé a Real Madridhoz akar csatlakozni, amely tavaly nyáron nem tudta őt szerződtetni, de az Al-Hilal most hivatalos ajánlatot tett a érte. Bármilyen üzlet világrekordot jelentő átigazolási díjat jelentene, a játékos pedig rendkívül jövedelmező fizetést kapna.

Mbappé a múlt hónapban arról tájékoztatta a PSG-t, hogy nem él a tavaly nyáron aláírt szerződésében szereplő opcióval, de a következő szezonra maradni szándékozik. A PSG a csatárnak írt levelében arra kérte Mbappét, hogy július 15-ig tisztázza álláspontját, de a klub állítása szerint a héten nem kapott semmilyen kommunikációt a játékostól vagy a képviselőitől. Ezt követően úgy ítélték meg, hogy a Real Madridhoz akar csatlakozni jövőre ingyen, és ezért akár a kispadra is hajlandóak leültetni ebben a szezonban, ha nem igazol el ezen a nyáron.

Az Al-Hilal a nyáron már szerződtette Ruben Nevest a Wolvestól, Kalidou Koulibalyt a Chelsea-től és Sergei Milinkovic-Savicot a Laziótól.

fociclub