Visszatérhet Argentínába az amerikai válogatott középpályás – sajtóhír

Visszatérhet Argentínába az amerikai válogatott középpályás – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a korábban több európai csapatnál is szereplő amerikai középpályás visszatérhet Mexikóból Argentínába…

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Germán García Grova beszámolója értelmében az argentin első osztályú Huracán vezetősége szóbeli megállapodást kötött a mexikói Juárez játékosával, Joel Sonora leigazolásáról. A hírek szerint a középpályás hamarosan felbontja szerződését a Bravosszal és 2024 év végéig szóló megállapodást köthet új állomáshelyével.

A 26 éves középpályás annak idején a Boca Juniorsban nevelkedett, majd Európában a német VfB Stuttgart és a portugál Marítimo alkalmazásában szerepelt. Sonora menet közben több ízben kölcsönben, vagy éppen teljes foglalkoztatásban szerepelt Argentínában, ezalatt megjárta a Talleres Córdobát, az Arsenal Sarandit, a Banfieldet és a Vélez Sarsfieldet is.

Sonora korábban rendszeres szereplője volt az amerikai korosztályos válogatottaknak, felnőtt szinten azonban egyik nemzeti együttesben sem lépett pályára.

A gyengélkedő Huracán rajta kívül a csapat egykori saját nevelésű támadóját, Tomás Molinát is meg akarja szerezni a Juáreztől.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub