Podcast: Elfogytak a jelzők Verstappenre

Podcast: Elfogytak a jelzők Verstappenre

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Nincs új a nap alatt: Max Verstappen Belgiumban is leckét adott az F1-es mezőnynek, s gőzerővel halad minden idők egyik legfölényesebb világbajnoki címe felé. Nem sok újat tudtunk már róla mondani, leszámítva persze a csapatrádiós akcióit, így aztán sokkal inkább foglalkoztunk a széthulló Alpine-nal, a felemás hétvégét futó McLarennel, az F1 és az eső viszonyával, pilótapiaci érdekességekkel és néhány más témával is. Itt a Formula Podcast Belga Nagydíjat értékelő adása a Spából frissen hazaérkező Mészáros Sándorral.

Formula Podcast_hirdetes_S04E39_A

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Augusztusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

formula.hu