Tottenham: hazatér a brazil támadó! – képpel

Tottenham: hazatér a brazil támadó! – képpel

Sajtóértesülések szerint már csak a hivatalos bejelentés szükséges ahhoz, hogy Lucas Moura visszatérjen a Sao Paulo együtteséhez.

Mint ismert, korábbi 35-szörös brazil válogatott támadó nem hosszabbította meg szerződését a Tottenham együttesével, így szabadon igazolható játékosként válthat.

A Sao Paulonál nevelkedő, onnan 2014 januárjában a Paris Saint-Germain együtteséhez szerződő, majd Párizs érintésével 2018-ban Londonba igazoló Moura, Fabrizio Romano szerint már szóbeli egyességet kötött nevelőegyesületével, amely a szerződéshez szükséges dokumentumok előkészítésén fáradozik.

Ahogyan mondani szoktuk, már csak az aláírás hiányzik Lucas Moura brazíliai szerződéséről. Romano szerint első körben a kontraktus rövid távra, 2023 december 31-ig szól majd.

A Tottenham együttesében 221 találkozón 39 gólt és 27 gólpasszt jegyző Moura átigazolása már a második jelentős transzfer, amit a Sao Paulo bonyolít le az elmúlt hetekben: a patinás brazil együttes nemrég ugyanis James Rodriguez szerződtetését is bejelentette.

fociclub