Itthon: Milliárdos galériatulajdonos volt a férfi, aki múlt héten a Dunába vetette magát

Itthon: Milliárdos galériatulajdonos volt a férfi, aki múlt héten a Dunába vetette magát

Ismerősei szerint üzleti gondjai lehettek, azt viszont nem tudják elképzelni, hogy emiatt öngyilkos lett volna.

Augusztus 4-én délelőtt holttestet emelt ki a Dunából a vízirendészet a Kopaszi-gátnál. Akkor még nem tudták beazonosítani a személyt. Először még csak feltételezték, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos az augusztus 1-jén a Margit hídról vízbe ugrott G. Z. személyével. Ez most már biztos, olvasható a Blikk cikkében.

A lap szerint G. Zoltán milliárdos playboy volt, aki korábban édesanyjával élt a Balaton mellett, majd Budapestre költözött, és megcsinálta a szerencséjét. Az nem világos, hogyan, mert a Blikk semmilyen hozzá köthető magyarországi vállalkozást nem talált a nevén, csak édesanyja tavaly megszűnt betéti társaságában volt kültag.

Az viszont biztos, hogy G. Zoltán fényűző életet élt, közösségi médiás képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek.

A Blikk a férfi egyik közeli ismerősétől megtudta, hogy Zoltán a várnegyedben üzemeltetett egy művészeti galériát, illetve belsőépítészként is dolgozott. Korábban gyertyaöntő üzeme is volt, amiből a lap szerint „jócskán megszedte magát.”

Több ingatlanja volt, rengeteg időt töltött szórakozóhelyeken, ahol a Blikk által megszólaltatott celeb ismerőse szerint nem volt nagy alkoholfogyasztó, inkább a csajozásból űzött sportot. Egy névtelenséget kérő ismerős azt mondta, Zoltán sokat tudhatott bűnözőkről is, de kizártnak tartják, hogy bárki haragudott volna rá, hiszen mindenki szerette. „Egy valódi milliárdosként mutatkozott. Kifele egy csodát árult magáról, de belül valami nyomaszthatta.”

Rácz Jenő sztárséf a következőket mondta a lapnak G. Zoltánról: „Igazi nagypályás embernek számított, az összes luxusrendezvényen tiszteletvendég volt. Követte a munkásságomat, én pedig nagyon szeretem a kortárs művészetet, ezért többször is beszélgettünk. Mindig hívott a művészeti eseményekre, néhány alkalommal el is tudtam menni. Nagyon stabil úriember benyomását keltette, depresszió jelét sosem mutatta.”

A Blikk több emberrel beszélt a férfi környezetéből, többen is azt mondták, tudomásuk szerint üzleti problémái lehettek Zoltánnak, azt viszont nem tudják elképzelni, hogy önszántából ugrott a Dunába. A lap megkeresésére a BRFK az üggyel kapcsolatban azt közölte: idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért büntetőeljárást sem indítottak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

HVG