BRÉKING: az Európa-bajnok olasz klasszis Schäfer András csapattársa lesz! – sajtóhír

BRÉKING: az Európa-bajnok olasz klasszis Schäfer András csapattársa lesz! – sajtóhír

Olasz és német beszámolók szerint a Juventus együttesétől távozni készülő klubikon, Leonardo Bonucci az Union Berlin együtteséhez szerződhet az átigazolási szezon utolsó napjaiban.

Óriási átigazolási bombát robbanthat a Bajnokok Ligájára készülő berlini csapat azzal, hogy a beszámolók szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat az olasz futball “védőfejedelmével”, Leonardo Bonuccival.

A 36 esztendős klasszis a hírek szerint egy évre kölcsönbe kerülne Berlinbe, mindezt úgy, hogy a németeknek arról is sikerült megegyeznie a Juvéval, hogy Bonucci fizetésének egy részét a torinóiak állják a továbbiakban is – jelentős terhet levéve ezzel az Union költségvetéséből.

A 121-szers olasz válogatott klasszis az olaszországi hírek szerint már rábólintott a klubváltásra, amelynek értelmében vélhetően a berlini kölcsönszerződés után, szerződése lejártával, szabadon igazolható játékosként távozik a Juvétól, amelynek korszakos alakja volt, 502 tétmérkőzésen át.

Az Union Berlin kapcsán már korábban is megfogalmaztuk, hogy Schäfer Andrásék a lehetőségeikhez mérten alaposan megerősítették a csapat keretét, hiszen közel egy új kezdőcsapatnyi játékos érkezett kölcsönbe vagy végleg a német fővárosba: Kevin Volland (AS Monaco), Robin Gosens (Inter), Diogo Leite (FC Porto), Brenden Aaronson (Leeds United), David Datro Fofana (Chelsea), Alex Kral (Szpartak Moszkva), Lucas Tousart (Hertha Berlin) vagy Mikkel Kaufmann (FC Köbenhavn) – Leonardo Bonucci egyre valószínűbbnek tűnő megszerzése azonban kétségkívül más kategóriába tartozna!

fociclub