Újabb csatárért tett ajánlatot az AC Milan – sajtóhír

Újabb csatárért tett ajánlatot az AC Milan – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülsek szerint az AC Milan visszatért az FC Portóhoz a korábban már kiszemelt támadó megszerzése ügyében…

(Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images)

Gianluca Di Marzio értesülései szerint az AC Milan ismét megpróbálja megszerezni az FC Porto gólerős iráni támadóját, Mehdi Taremit. A portugálok a korábban meghatározott 30 millió euró helyett immár “csak” 20 millió eurót kérnek szolgálataiért, a Rossoneri pedig a hírek szerint 15 millió eurós ajánlatot tett, de szerdán ismét tárgyalóasztalhoz ülnek egymással, hogy közeledjenek az álláspontok.

A 31 éves iráni támadó 2020 óta számít a “sárkányok” alapemberének. Taremi nevéhez az elmúlt három idényben minden sorozatot figyelembe véve 147 mérkőzésen 80 találat fűződött, az előző szezont 31 góllal zárta. Azelőtt a Rio Avéban, valamint közel-keleti csapatokban futballozott.

A jelentős nyári erősítéseket végrehajtó milánóiak korábban Samuel Chukwueze, Christian Pulisic, Noah Okafor és Luka Romero megszerzésével gyarapították a támadó szekciót.

Az olasz újságíró hozzátette, hogy amennyiben az AC Milan megállapodik Taremi megszerzéséről, Lorenzo Colombo kölcsönben távozhat a Monzához.

fociclub