A Magyar Hírlap közleménye: Törölték a Facebook-oldalunkat

A Magyar Hírlap közleménye: Törölték a Facebook-oldalunkat

A Facebook-cenzúra a hétvége során elérte lapunkat is, sajnálatos módon szombaton a Magyar Hírlap oldala törlésre került a Facebook felületéről, azonban nem adjuk fel, új oldalunk már elérhető!

Mostanában a Facebookra jellemző az a gyakorlat, hogy nem csak a kínainak vélt hackeroldalakat törlik, hanem az algoritmus kérdés nélkül listázza azon oldalakat, ahol az alapvetően baloldali gondolkodással nem egyező politikai nézetek vagy a háborúval kapcsolatos cikkek jelennek meg.

Az oldalunk visszaszerzésére természetesen megtettük a megfelelő lépéseket, azonban, sajnos, a tapasztalatok azt mutatják, hogy erre kevés esély van, illetve a folyamat rendkívül hosszadalmas, hónapok, akár évek is eltelhetnek, mire döntés születhet az ügyben.

Ebből adódóan elkészítettük új Facebook-oldalunkat, ahol a ránk jellemző buzgalommal és naprakészséggel osztjuk meg híreinket, publicisztikáinkat önökkel.

Szeretnénk megkérni, hogy az alábbi linkre kattintva like-olja oldalunkat, és amennyiben lehetséges kérjük hívja meg ismerőseit is! Köszönjük!

Facebook oldalunk itt érhető el: Magyar Hírlap Facebook-oldala

Írta a Magyar Hírlap