Itt egy remek megoldás a gyerekszoba díszítéséhez

Itt egy remek megoldás a gyerekszoba díszítéséhez

Van azonban egy igen izgalmas termék, amely megóvja a felületeket, ráadásul egyedi módon alkalmazva különlegessé teszi a gyerekszobát: ez pedig a Kerma Design Kerma Cubes falpanel, amelyet kifejezetten gyerekek által használt helyiségekbe terveztek. Ezt mutatjuk most be részletesebben.

Mire való egy textil falpanel?

Manapság egyre több helyen látni, hogy falpanelekkel díszítik a szobát, esetleg a konyhát, étkezőt is. Ma már számtalan változat elérhető ebből a termékből, vannak PVC vagy polisztirol alapanyagúak, de műbőrből, filcből is készülhetnek, sőt a Kerma Design oldalán cukornádrost falpaneleket is találunk.

A textil változatok elsősorban nappalik, gyerekszobák, hálószobák ékességei lehetnek, és fő szerepük a dekorálás. Egy-egy mintázat kialakításával egyedi stílusú szobabelső jöhet létre. Ha jól válogatjuk meg az elemeket, akkor akár teljesen megváltoztathatjuk a helyiség hangulatát.

kerma.hu - 2023 szeptember - LinkMarketing - 3

A textil falpanelek nagyon mutatósak, igényesek, és nemcsak szépítik, hanem védik is a felületet, ahová felkerülnek. Nem kell az egész szobát ezzel dekorálnunk, a gyerekszobákban jellemzően az ágy mellett, az íróasztal mögött vagy a játszósarokban kapnak szerepet.

Mi jellemzi a Kerma Cubes falpaneleket?

A Kerma Cubes falpanelek egészen különlegesek, hiszen alakjuk a népszerű építőjátékhoz, a legóhoz hasonlatos, így minden bizonnyal tetszeni fognak a gyerkőcöknek. Felületük lángálló, vízleperegető textil.

Többféle színben és méretben is elérhetők, így mindenki az ízlésének megfelelő mintázatot tud létrehozni általuk. A gyerekszobához a kék, a sárga és a zöld színűek javasoltak leginkább, hiszen ezek vidám árnyalatok. A kék és a zöld megnyugtat, míg a sárga életörömet sugároz.

Ezek a panelek 3D hatásúak, vannak olyan részeik, amelyek kiemelkednek az alapból. Alkalmasak a tapintás fejlesztésére is, így akár már az egészen pici gyermekek birodalmába is felhelyezhetők. A tisztítás miatt sem kell aggódni, hiszen vízzel lemosható a szövet.

Hogyan kell felhelyezni a falpaneleket?

A Kerma Cubes falpanelek felhelyezéséhez nincs szükség szakember segítségére, egyedül is nekiállhatunk a műveletnek. Fontos azonban a tervezés! Mielőtt az elemek hátlapját bekenjük ragasztóval, rakjuk ki a földön a mintát.

A falon jelöljük be az elemek pontos helyét, ehhez használjunk vízmértéket, mérőszalagot és ceruzát. A díszítést festett és tapétázott falra is tehetjük, sőt gipszkartonra és bútorlapra is.

A ragasztás során arra kell figyelni, hogy a szélekre és a textilre ne jusson az anyagból. Amikor egy elemet feltettünk, kézzel nyomjuk kissé a felülethez. 24 óra a száradási idő, addig ne toljuk vissza az ágyat, az asztalt, és lehetőleg ne piszkálgassuk a díszt.

Részletes útmutatót kérhetünk a webáruháztól is, készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére.

formula.hu