Játékossors: David De Gea a visszavonulást fontolgatja? – sajtóhír

Játékossors: David De Gea a visszavonulást fontolgatja? – sajtóhír

A Manchester United együttesétől a nyár elején távozó, azóta szabadon igazolható David De Gea továbbra sem talált magának új csapatot, ez a tény pedig, egyes beszámolók szerint egyre inkább elkeseríti a november elején 33. születésnapját ünneplő kapust.

A korábbi 45-szörös spanyol válogatott kiválóság kapcsán legutóbb Mi is beszámoltunk arról, hogy a Real Betis játékosa lehet, azonban a sevillai csapattal úgy tűnik, nem sikerült a megegyezés.

A július eleje óta húzódó csapatkeresés egyes hírek szerint olyannyira elkeserítette De Geát, aki eldönthette, hogy amennyiben nem talál magának új klubot a legmagasabb szinten, ahol első számú kapus lenne, kész felhagyni a profi futballal.

Mindez elsőre igen meglepőnek tűnik, figyelembe véve, hogy De Gea még mindig ‘csak’ 33 esztendős lesz, ami a kapusok esetében igazán nem egy aggasztó kor.

A ‘meglepő hírt’ alátámaszthatjuk a Transfermarkt értékbecslésével is, hiszen a mértékadó portálnál jelenleg is 13 millió euróra taksálják a Manchester United együttesében 545 alkalommal pályára lépő korszakos spanyol kapus játékjogát.

Mint ismert, David De Gea azok után távozott az MU-tól, hogy Erik ten Hag menedzser nem számolt vele, a helyére pedig André Onana érkezett az első számú kapus posztjára.

(Borítókép: Photo by Visionhaus/Getty Images)

fociclub