Élet+Stílus: Szoboszlai: Ha lehetne, minden hónapban jönnék

Élet+Stílus: Szoboszlai: Ha lehetne, minden hónapban jönnék

– mondta el az RTL videójában a játék után. Szerinte ez a győzelem most az akaraton múlt, és a magyarok akarták jobban. Értékelése szerint nagyon úgy néz ki, hogy jó irányba haladnak, de ugyanúgy százszázalékosan fognak koncentrálni a litván mérkőzésre is, mint a szerbek ellenire.

A szerbek elleni szombati, győztes meccs után csoportelső a magyar csapat, amivel újabb nagy lépést tettek az Eb-részvétel felé. A csapatkapitány, Szoboszlai Dominik szerint a mérkőzés nagyon nehéz volt ugyan, de nem volt nehezebb, mint amire számítottak.

– nyilatkozta.

Marco Rossi szövetségi kapitány arról beszélt, hogy a csapatnak minden lehetősége megvan rá, hogy eldöntse a jövőjét, szerinte óriási balszerencse és kár lenne, ha nem húznák be ezt a kijutást. „A mi csapatunk egy olyan csapat, ami szívvel küzd, és ez a hozzáállás óriási alázattal is jár”, mondta, ez pedig a „celebektől” kezdve a kevésbé ismertekre is igaz, mert azok is alázatosak, akik a pályán játszanak, és azok is, akik a kispadon ülnek. Ahogy felidézte: próbált végig nyugodt maradni, „mert valakinek azért nyugodtnak is kell maradnia”, de lehet, hogy lesz olyan mérkőzés, amikor másnak kell őt lenyugtatnia.

Egy ilyen mérkőzés sosem egyszerű, még akkor se, ha itthon játszunk

A magyar válogatott csapatkapitánya szerint a szerbek elleni győzelem az akaraton múlt.
Ezért vagyunk egy csapat, ezért imádok itt lenni, ezért jó ez a közösség, és ezért jó minden egyes alkalommal ide jönni. Ha lehetne, minden hónapban jönnék

Írta a HVG