Lipcse: visszatérhet a Premier League-be a mellőzött támadó! – sajtóhír

Lipcse: visszatérhet a Premier League-be a mellőzött támadó! – sajtóhír

Angol és német lapértesülések szerint a Fulham együttese a téli átigazolási időszak alatt kölcsönvenné az RB Leipzig mellőzött támadóját, Timo Wernert.

A 27 esztendős játékos az új idényben Lipcsében egyértelműen távol került kezdőcsapatból, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 13 tétmérkőzésen mindössze 185 perc játéklehetőséget kapott Marco Rose vezetőedzőtől.

A szebb napokat is megélt Werner egyértelműen rendszeresen futballozni szeretne, amit úgy tűnik  Lipcsében érezhetően nem tehet meg, így a váltás mellett teheti le a voksát.

Az angol és a német sportsajtóban megjelentek szerint a támadót kereső Fulham együttese dobhat mentőövet a játékosnak, akit az angolok januárban kölcsönvennének Lipcséből. Az angol lapok szerint a Fulham mellett további Premier League-es kérője is lehet Wernernek, hiszen olvasni a West Ham United vagy a Crystal Palace érdeklődéséről is a szigetországi sajtóban.

Mint ismert, Wernernek nem ismeretlen a Premier League, hiszen két szezonon keresztül, 2020 és 2022 között a Chelsea játékosa volt. Werner amilyen nagy reményekkel érkezett éppen a Lipcse együttesétől a Chelsea-hez, olyan könnyen engedték vissza a feladóhoz. Az 57-szeres német válogatott támadó a ‘londoni kékekkel’ Bajnokok Ligáját valamint klubvilágbajnoki címet nyert, 89 találkozón 23 gólt és 21 gólpasszt jegyzett.

Timo Werner lipcsei szerződése 2026 nyaráig érvényes, piaci értékét jelenleg már ‘csupán’ 20 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt).

fociclub