Varga Judit: Nagy közös európai változásra van szükség

Varga Judit: Nagy közös európai változásra van szükség

MH/MTI
2023. november 25. szombat. 12:32

Nagy közös európai változásra van szükség. Nem elég, hogy itt Magyarországon erősek azok az erők, amelyek a keresztény Európát akarják megvédeni – hangsúlyozta az MTI tudósítása szerint az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombati küldöttgyűlésén Budapesten.

Varga Judit kiemelte: a jövő évi európai parlamenti választások tétje, hogy sikerül-e az önsorsrontó, progresszív liberális őrületet megállítani Európában, és sikerül-e az Európai Uniót a józanság útjára visszatéríteni.

Szavai szerint az „egyre láthatóbb és egyre népszerűbb” magyar modell három „szupererőre” épül. „Az egyik, hogy ha nem is most van igazunk, de lesz. A másik, hogy a hagyományos keresztény értékek olyan támaszpontok, amelyek mindig segítenek megtalálni a boldog, kiegyensúlyozott utat. A harmadik pedig az, hogy nekünk van hitünk. Hiszünk a hagyományos családi értékeinkben, a keresztény kultúránkban, közös hagyományainkban, és hiszünk az összefogás erejében” – fogalmazott a politikus.

Írta a Magyar Hírlap