„Egy fura kalandnak indult ez az utazás”

„Egy fura kalandnak indult ez az utazás”

A hétvégén volt a Dancing with the Stars hetedik élő adása, amelynek során Radics Giginek és partnerének, Baranya Dávidnak kellett távoznia a műsorból.

A gyönyörű énekesnő távozása pedig egyúttal azt is jelentette, hogy így Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna párosa jutott a döntőbe.

Utóbbiak már a show kezdte óta a közönség nagy kedvencei, ami annak is köszönhető, hogy sokan többet is látni vélnek a sztárséf és partnere között, mint szimpla munkakapcsolat. Nem is csoda, hiszen valóban elképesztően jól működik köztük a kémia, és olyan pillantásokat vetnek egymásra, amilyenbe bizony belepirul az ember.

Működik a kémia

Krausz Gábor legutóbbi bejegyzése pedig jóformán csak olaj a tűzre, a fotókkal a séf eredetileg azt a rengeteg támogatást és szeretetet akarta megköszönni, amit Annával kapnak adásról adásra, azonban ezúttal is ellopta a show-t a kettejük közti sejtelmes légkör.

Szavakkal nem tudjuk kifejezni, mennyire hálásak vagyunk nektek akik szavaztatok ránk. Egy fura kalandnak indult ez az utazás, de a végére betáncoltunk a fináléba. Nem szeretnék csalódást okozni, úgyhogy már most a döntőre készülünk ezerrel, és bízunk benne, hogy velünk lesztek még egyszer, utoljára az utolsó adásban. A szavazás egész héten tart, köszönjük a bizalmat

– írta az édesapa a képekhez, majd még kiesett társának, Radics Giginek is üzent:

Egy csoda vagy! Sajnálom, hogy veled kellett ott állni, és bocs hogy szétszorítottam a kezed, büszke vagyok rád, és örülök, hogy együtt utaztunk.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap