Katalin hercegné egyre jobban aggódik a gyerekeiért

Katalin hercegné egyre jobban aggódik a gyerekeiért

Kétségtelen, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei teljesen más életet élnek, mint iskolatársaik.

Mivel édesapjuk Nagy-Britannia trónörököse, a 10 éves György herceg, a 8 éves Sarolta hercegnő és az 5 éves Lajos herceg a világ legismertebb gyerekei lettek, akik iránt hatalmas az érdeklődés.

A walesi hercegi pár azonban a lehetőségekhez mérten szeretné megóvni a kicsiket a nyilvánosságtól.

Katalin hercegné biztos otthont teremtett.

A gyerekek életkorukból fakadóan még a hivatalos eseményeken is gyakran bohóckodnak, amit a közvélemény természetesen nagy érdeklődéssel figyel, a sajtó pedig igyekszik kielégíteni a közönség igényeit, így folyamatosan megfigyelik őket. Talán György herceg kelti a legnagyobb feltűnést, hiszen egy nap ő ül majd a trónra.

A walesi hercegi pár tisztában van a helyzettel, de szeretnének normális életet biztosítani a gyermekeiknek. Richard Fitzwilliams királyi szakértő az Expressnek nyilatkozva elmondta, hogy Katalin hercegnét és Vilmos herceget kifejezetten aggasztja a gyerekek iránti, hatalmas érdeklődés.

Bár a monarchia egy sokkal rokonszenvesebb arcát mutatja, amikor a hercegi pár a gyermekeik társaságában jelenik meg, tehát ebből sokat profitálhat is a királyi család, a szülők egyáltalán nem nyugodtak.

A királyi szakértő így vélekedik: Katalin hercegné és Vilmos herceg tudja, hogy gyermekeiknek elsősorban az iskolában kell helytállniuk, és a média túlzott érdeklődése egyáltalán nem tesz jót a fejlődésük szempontjából.

Éppen ezért a walesi hercegi pár azt a döntést hozta, hogy a gyermekeik számára nyugodt otthoni légkört teremtenek, és bármilyen hivatalos feladat is szólítja őket külföldre, az egyikük mindenképp otthon marad a kicsikkel.

Írta a Magyar Hírlap