Élet+Stílus: Kórházban van Dobos Evelin, kérdéses, ringbe tud-e szállni a Sztárbox vasárnapi döntőjén

Élet+Stílus: Kórházban van Dobos Evelin, kérdéses, ringbe tud-e szállni a Sztárbox vasárnapi döntőjén

Vírusos megbetegedéssel kezelik a Semmelweis Klinikán.

Vasárnap este ér véget a Sztárbox 2023-as évada, a döntőben Árpa Attila Brasch Bencével, Rácz Jenő Molnár Áronnal Berki Mazsi pedig Dobos Evelinnel fog összecsapni. Dobos Evelin azonban nemrég közösségi oldalára a kórházból jelentkezett be, így kérdéses részt tud-e venni a mérkőzésen.

„Tegnap éjjel sajnos bekaptam egy vírust, ami nagyon megviselt, minden kijött belőlem. Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szállni” – írta a bejegyzésben Dobos. Azt is kérte követőitől, hogy küldjenek neki erőt.

A Sztárbox hosszú kihagyás után tért vissza a képernyőre és minden egyes adásától hangos volt a sajtó. A nagy összecsapások között is kiemelkedő volt Rácz Jenő és Kabát Péter mérkőzése, mikor Rácz egy hatalmas KO-val győzedelmeskedett, ami után ellenfele padlóra került és eszméletét is elvesztette. Ez már a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál is kiverte a biztosítékot, így a Médiatanács vizsgálódik, mennyire érintette károsan a fiatalkorú nézőket a jelenet.

HVG