Megérkezett Katalin hercegné és Vilmos herceg karácsonyi portréja, még sosem volt ennyire különleges

Megérkezett Katalin hercegné és Vilmos herceg karácsonyi portréja, még sosem volt ennyire különleges

Imádják a rajongók Katalin hercegné és Vilmos herceg új fotóját.

Ahogyan azt már megszokhattuk, a hercegi pár a gyerekeikkel együtt látható a fotón. Az elmúlt években mindig közös családi fotó volt a hivatalos karácsonyi portréjuk, ami ebben az esetben képeslapként is funkcionál. Eddig már számos helyes készült róluk fénykép, egyik évben például a nyaraláson fotózták le őket.

Idén viszont egy sokkal egyszerűbb, letisztultabb koncepciót választottak, mivel műteremben fotózták őket. A fénykép fekete-fehér, a háttérben pedig nincs semmi. Nagyon letisztult, klasszikus és egyben modern. Mindannyian fehér inget viselnek, Katalin hercegné és Sarolta hercegnő farmerben, Vilmos herceg és a két fiú pedig sötét nadrágban látható.

Objektum doboz

A portré szokatlan Katalin hercegnétől és Vilmos hercegtől, hiszen eddig mindig színes fotókat választottak a karácsonyi üdvözlőlapnak. De a modern, egyszerű stílus elnyerte a rajongók tetszését, hiszen már közel 2 millió lájk érkezett rá.

Sarolta gyönyörű és annyira hasonlít Erzsébet királynőre – írta a kép alá egy internetező.

Álljunk meg! Emlékszem amikor ezek a gyerekek megszülettek! Hihetetlen, milyen nagyok már – üzente egy rajongó.

Sokan kiemelték, hogy a gyerekek már milyen nagyok, a legtöbben azon csodálkoztak, Sarolta hercegnő mennyire hasonlít Erzsébet királynőre. Katalin hercegné és Vilmos herceg ezzel a képpel tovább erősíthetik a róluk kialakult képet, miszerint egy modern, szerető család, akik komolyan veszik a kötelességeiket.

Írta a Magyar Hírlap