Élet+Stílus: Elképesztő dologgal állt elő az IKEA Nagy-Britanniában: jönnek a pulykaméretű húsgolyók

Élet+Stílus: Elképesztő dologgal állt elő az IKEA Nagy-Britanniában: jönnek a pulykaméretű húsgolyók

Magyarországra egyelőre nem jut ebből az őrületből.

A svéd gasztronómiát a bútoráruház ikonikus fogása miatt szinte az egész világon a húsgolyókkal azonosítják az emberek. A dolog pedig visszafelé is működik, az IKEA-s „köttbullar”-nak komoly rajongótábor van, olyannyira, hogy a cég évek óta vegán verzióban is árulja.

Az idei karácsonyi kampányában az áruházlánc brit marketingesei ezt a rajongást járatják csúcsra, előrukkoltak ugyanis a hatalmas „pulykaméretű” húsgolyó koncepciójával egy múlt héten megosztott Instagram-videóban:

A videó megjelenésekor még nem volt világos, hogy csak viccről van-e szó, vagy valóban elkészítette és piacra dobja az IKEA a monstrumot. Néhány nappal később azonban újabb bejegyzésben tisztázták, hogy

a gigantikus húsgolyó létezik, megvenni azonban nem lehet, csak megnyerni.

Az áruházlánc összesen 30 darab pulykahúsos és 30 darab vegán óriás húsgolyót sorsol ki azok között a Nagy-Britanniában élő fanatikusok között, akik a nyerési esélyért cserébe hajlandóak 25 (!) ismerősüket megjelölni az Instagramon futó nyereményjátékban.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG