Kurt Russell és Goldie Hawn ma is fülig szerelmesek egymásba

Kurt Russell és Goldie Hawn ma is fülig szerelmesek egymásba

A 78 éves hollywoodi ikon, Kurt Russell és hat évvel fiatalabb szerelme, Goldie Hawn színésznő több mint ötven évvel ezelőtt ismerkedtek meg, amikor az 1968-ban megjelent The One and Only, Genuine, Original Family Band című amerikai vígjátékon együtt dolgoztak, és bár sosem házasodtak meg, szerelmük igen magas lángon égett az elmúlt évtizedekben, és ez a tűz még most sem csillapodott.

A tökéletes hollywoodi álompárt most az Egyesült Államokban, Aspen utcáin kapták lencsevégre, tudniillik ők is törzsvendégei a sívárosnak a téli hónapokban.

Pár hónappal ezelőtt a színésznő a CNN-nek árulta el, miért döntöttek úgy, hogy kitartó és megrendíthetetlen szerelmük ellenére sem házasodnak meg. Azt mondta, már mindketten látták egy sikertelen házasság következményeit, ezért pedig egyáltalán nem tartották fontosnak, hogy belevágjanak egy újabb házasságba, hiszen egyik válás sem szórakoztató, cserébe sok pénzbe kerül, és a procedúra alatt sokkal jobban megutálhatjuk a volt házastársunkat.

Kurt Russellnek és Goldie Hawnnak egy közös fiuk született, a ma már 37 éves Wyatt Russell, aki múlt hónapban hatalmas bejelentést tett, a büszke nagyszülők pedig izgatottan várják legfiatalabb unokájuk érkezését.

Írta a Magyar Hírlap