Nagy titok derült ki György hercegről

Nagy titok derült ki György hercegről

A hagyományoknak megfelelően a királyi család december 25-én reggel templomba ment. Ott volt természetesen György herceg is, aki a szüleivel érkezett. Szinte az összes családtag jelen volt, így az is kiderült, hogy a fiatal trónörökös kivel ápol igazán közeli kapcsolatot.

György herceg nagyon közel áll ehhez a családtagjához

A királyi családról sok felvétel készült karácsonykor, Lajos herceg például az összesen nagyon aranyos volt. Ő és Mia Tindall egymás kezét fogva érkezetek meg a templomhoz. A két gyerek korban közel áll egymáshoz, így a kapcsolatuk is nagyon szoros. Mia Tindall édesanyja nem más, mint Zara Tindall, aki Vilmos herceg unokatestvére és Anna hercegnő lánya.

Korábban már kiderült, hogy Zara nagyon jó viszonyt ápol Vilmos herceggel, a családok között az elmúlt időszakban csak még szorosabbá vált a kapcsolat. Legalábbis erről árulkodnak a karácsonykor készült felvételek. Az egyiken György herceg és Mike Tindall, Zara férje láthatók, amint éppen nevetnek. Mike átölelte Györgyöt, és nevetve sétáltak végig a rajongók között. Láthatóan közel állnak egymáshoz, és nagy valószínűséggel a két család sok időt tölt el együtt.

Objektum doboz

Készült egy másik felvétel is, ezen az látható ahogyan Zara bátorítóan megsimogatja György herceget miközben sétálnak. A királyi család rajongói imádták a felvételeket, melyek már bejárták a közösségi médiát. Sokan leírták, hogy mennyire jó látni, hogy a királyi család tagjai ennyire támogatják egymást és összetartanak.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap