Egyetlen dolgon múlik Harry herceg és III. Károly király békülése?

Egyetlen dolgon múlik Harry herceg és III. Károly király békülése?

Bár az elmúlt egy évben attól volt hangos a sajtó, hogy Károly király kapcsolata Harry herceggel és feleségével, illetve az öccsével, András herceggel sem alakult jól, most meglepő dolog történt. A királyi család hagyományos istentiszteletén ugyanis lencsevégre kapták András herceget a család körében, sőt még Sarah yorki hercegné is megjelent, aki három évtizede nem volt hivatalos az eseményre. A királyi család szakértője szerint ez egyértelmű jelzése annak, hogy a király készen áll minden rokonával a békülésre, ehhez csupán egy dologra van szükség – írja a Ripost.

A DailyMail számolt be róla, hogy a korábbi yorki páros mindkét tagja megjelent az istentiszteleten. A lap szakértője Richard Eden pedig további részleteket árult el a családi viszonyok alakulásáról.

York hercegének és hercegnőjének befogadása azt mutatja, hogy van visszaút Harry hercegnek és Meghan Markle-nak is – kezdte beszámolóját Richard Eden, majd hozzátette:

Harryékkel szemben azonban András és Sarah soha nem támadta meg a királyi családot, éppen ellenkezőleg, mindig is dicsérték a családot. Az a tény, hogy András annak ellenére is a családdal tartott, hogy már két éve nem dolgozó tagja a családnak, azt mutatja, hogy a király eltökélt szándéka, hogy megbocsájtó uralkodó legyen.

A szakértő szerint egyetlen dolog választja el Harryéket a megbocsájtástól, ez pedig az, hogy bocsánatot kérjenek Károly királytól az elmúlt években tett kijelentéseik miatt.

Amíg ez nem történik meg, addig szemtanúi lehetünk annak a valószínűtlen látványnak, hogy Sarah Ferguson exrokon kiemelkedőbb szerepet kap a királyi családban, mint a király másodszülött fia – zárta sorait Richard Eden.

Írta a Magyar Hírlap