Síró csecsemőt találtak a szemetesben

Síró csecsemőt találtak a szemetesben

Sok nő vágyik arra, hogy kisbabája legyen, sajnos azonban sokszor nem jön össze olyan könnyen a gyerek, mint ahogyan szeretnék. Éppen ezért különösen szomorú látni az olyan híreket, amelyek arról szólnak, hogy egy-egy édesanya hogyan löki el magától a gyermekét vagy miképpen bántalmazza. Ami azonban Hawaii szigetén, Honoluluban történt, az az egész világot elborzasztotta, és még a rendőrség sem talál rá szavakat – írja a Bors.

December 23-án 23.30 körül egy férfi arra lett figyelmes, hogy az utcán valaki sikítozik. Amikor kinézett az ablakon, döbbenten vette észre, hogy a nyílt utcán egy fiatal lány guggol, és éppen gyermeket szül.

Ez csöppet sem szokványos pillanatkép, még Honoluluban sem. Amikor ezt látta, azonnal a telefonhoz rohant, hogy hívja a 911-et. Amikor pedig újra az ablakhoz lépett, látta, hogy az anyuka sikeresen világra hozta a gyermekét, a mocorgó, síró újszülöttet a legközelebbi kukába hajítja, majd mint aki jól végezte dolgát, elsétál.

A férfi azonnal kirohant az otthonából, hogy kimentse a kisbabát a kukából, és ringatva várta meg a mentősöket. Amikor azok kiérték, ellátták a csöppséget, kórházba szállították és gondozásukba vették. Úgy tűnik, hogy a baba egészséges, mindazonáltal az továbbra is kérdés, hogy ki az édesanya, és miért dobta a kukába ahelyett, hogy biztonságba helyezte volna a nem kívánt gyermeket. A rendőrség gyermekelhagyás miatt indított eljárást, a kicsi pedig állami gondozásba kerül addig, ameddig valaki örökbe nem fogadja – írja a Mirror.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap