Hétéves kislányt zaklatott egy afgán férfi Párizs közepén

A megtámadott kislány édesapja fékezte meg azt a 35 éves afganisztáni férfit, aki a Trocadéro térhez tartozó kertek területén szexuálisan zaklatta a mindössze hétesztendős gyermeket – számolt be a BFMTV.

Objektum doboz

Az óév utolsó napjára, december 30-ról 31-re virradó éjjelen támadta meg a kislányt a férfi: erőszakosan szájon csókolta a gyereket. A gyermek édesapja lefogta a támadót és kihívta a rendőrséget – fűzi hozzá a Le Parisien.

A CNews francia hírtelevízió úgy tudja:

A kislány egy pillanatra eltávolodott a szüleitől a Trocadérót övező kertekben, és a nála majdnem 30 évvel idősebb férfi máris azonnal molesztálni kezdte. Megfogta a kislány kezét, és a gyermeket magához szorította. A kislány szülei várhatóan feljelentést tesznek. Az elkövetőt pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá.

A férfit – ahogy a CNews fogalmaz, a gengsztert erősen ittas állapotban fogták el. A Valeurs Actuelles úgy értesült: az afgán férfi 35 éves.

A Valeurs Actuelles hozzáteszi: a Trocadéro környéke és a Mars-mező rendszeres helyszíne a szexuális támadásoknak (melyet rendszerint migráns hátterű személyek követnek el – a szerk.). December elején letartóztattak egy 26 éves illegális bevándorlót, akit azzal gyanúsítottak, hogy az év elején ugyanitt molesztált egy brazil turistalányt.

A látogatók biztonsága érdekében rendszeres a helyszínen a rendőri jelenlét, ám, mint a fenti eset is bizonyítja, ez a legkevésbé sem riasztja le a bűnelkövetőket.

Írta a Magyar Hírlap