Élet+Stílus: Megműtötték Kabát Pétert a sztárboxos kiütés után

Élet+Stílus: Megműtötték Kabát Pétert a sztárboxos kiütés után

A Sztárbox szerencsétlenül járt szereplőjére nagyjából egyhónapos rehabilitáció vár, de végre elindulhat a gyógyulás útján.

Ahogy azt a hvg.hu korábban megírta, már egy hónapja eldőlt, az Újpest egykori focistáját Kabát Pétert meg kell műteni a sztárboxos kiütés után.

Az exfocista, bulvárhíresség RTL Sztárbox című műsorában Rácz Jenő ellen lépett ringbe. A Michelin-csillagos magyar séf, televíziós személyiség az élőben közvetített meccsen bevitt egy akkora jobbegyenest, amitől Kabát elvesztette az eszméletét, és olyan szerencsétlenül esett, hogy megsérült a térde.

Habár eleinte műtét nélküli kezelést javasoltak neki az orvosai, hamar kiderült, hogy komolyabb a baj, megsérült a térdízülete, és január első napjaira ki is tűzték az időpontot a műtétre.

A Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi győztese elárulta, hogy rengeteg aggódó üzenetet kapott, így miután felébredt a műtét után, első dolga volt megosztani állapotát a követőivel – számolt be a Blikk.

„Altatásban műtöttek, és szerencsére minden renden volt. Hamarosan konzultálok az orvosommal a továbbiakról. Az biztos, hogy még ma hazamehetek, két-három napig viszont nem terhelhetem, így mankóval fogok közlekedni, de leginkább pihennem kell. Jövő héttől pedig járok kezelésre, gyógytornára” – árulta el Péter, akinek jelenleg mindkét lába be van kötve, azt viszont az altatás utáni pihenés során kitapasztalta, hogy elmúlt a korábbi fájdalma.

A Sztárbox szereplője a műtét előtt már elárulta, hogy nagyjából egy hónapos rehabilitáció vár rá, úgyhogy végre elindulhat a gyógyulás útján.

HVG