A Wolves csatára érkezhet hamarosan az Eintracht Frankfurtba – sajtóhír

A Wolves csatára érkezhet hamarosan az Eintracht Frankfurtba – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a a Wolverhampton Wanderers súlyos sérülésből visszatért csatára a Bundesligában kaphat újra lehetőséget a játékra.

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Wolves támadója, Sasa Kalajdzic készen áll arra, hogy a szezon hátralévő részére kölcsönbe kerüljön a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurthoz.

A klubok közel állnak ahhoz, hogy megegyezzenek a csatár szerződtetéséről, aki így visszatérhet Németországba. Kalajdzic a Stuttgartban játszott, mielőtt 18 hónappal ezelőtt a Wolveshoz került.

Azóta, hogy felépült elülső keresztszalag-sérüléséből, amely miatt ki kellett hagynia az egész tavalyi szezont, nehezen kapott játékidőt, így az angol klub ezzel a lépéssel azt reméli, rendszeres játéklehetőséghez juttatja majd.

A Wolves várhatóan egy csatárral bővíti keretét a januári átigazolási időszakban, miután Fabio Silva már kölcsönben a Rangershez távozott. De mivel már csak egy Premier League-meccsük van hátra az átigazolási ablak zárásáig, beleegyeztek abba, hogy Kalajdzic távozzon, anélkül, hogy a helyére addig igazolnának valakit. Ez lehetővé teszi a 26 éves játékos számára, hogy a német bajnokság újraindulása előtt együtt edzzen új csapattársaival, illetve segít a családjának és terhes feleségének visszaszokni Németországba, még mielőtt a következő hetekben megszületik első gyermekük.

Kalajdzic bekerült a Wolves csapatába a ma esti, Brentford elleni FA-kupa-mérkőzésre, és a cserék között szerepelt.

fociclub