Nem titkolják tovább: színt vallott Krausz Gábor és Mikes Anna

Nem titkolják tovább: színt vallott Krausz Gábor és Mikes Anna

A sok gyanús jel után itt az egyértelmű bizonyíték, tényleg összejött Krausz Gábor és Mikes Anna. A Dancing with the Stars győztes párosa egy budapesti étteremből, romantikus, közös fotóval jelentkezett, és úgy néz ki, az érzéseiket sem akarják tovább titkolni – írta meg az Origo.

Sokan úgy látták a hetek-hónapok során, hogy egyre szorosabb Krausz Gábor és a táncosnő kapcsolata, de ők csak sejtelmes jelekkel üzentek, hivatalosan nem reagáltak a pletykákra. Legutóbb az vált nagyon gyanússá, hogy Krausz a 2023-as évéről szóló évösszegző videójában kiemelt szerepet szánt Mikes Annának, melyből egyértelműen úgy tűnt, hogy róla szólt a tavalyi éve.

A sok utalgatás és gyanús jel után most az eddiginél sokkal komolyabb bizonyíték mutatja, hogy a páros tagjai közt jóval több van barátságnál vagy munkakapcsolatnál. Csütörtök este mindketten egy elegáns budapesti étteremből posztolgattak, majd a randevú végén közös kép készült, ami először Krausz Gábor, majd Mikes Anna Instagram-oldalán is felbukkant az alábbi szöveggel egy szív emojival: „Volt két idegen, aki hirtelen…”

Krausz Gábor boldogságának sokan örülnek, már a TV2 táncos műsora közben is többen jelezték, hogy mennyire összeillenek Mikes Annával, és azóta is folyamatosan erről szólnak a kommentek a bejegyzései alatt.

Írta a Magyar Hírlap