Tech: Itt az Xbox-kenyérpirító, ami úgy néz ki, mint egy Series S konzol – és ez még nem minden

Tech: Itt az Xbox-kenyérpirító, ami úgy néz ki, mint egy Series S konzol – és ez még nem minden

Bizonyára a rajongók kedvence lesz az a kenyérpirító, ami nemcsak úgy néz ki, mint egy Xbox-konzol, de egy logót is belesüt a kenyérszeletekbe.

A limitált szériás, csokiból készült Xbox-kontroller után most egy újabb őrült dologgal rukkolt elő a Microsoft, legalábbis az áldását adta rá: megérkezett ugyanis az Xbox-kenyérpirító – figyelt fel rá a PCFórum.

Az amerikai Walmart áruházakban árusított eszköz amellett, hogy úgy néz ki, mint egy Xbox Series S, a pirítást is úgy végzi el, hogy a kenyérszeleten legyen egy Xbox-logó.

Sőt, nemcsak kenyérszeletet lehet beletenni, hanem angol muffint vagy fagyasztott gofrit is, a kívánt eredmény eléréséhez pedig hat fokozat közül lehet választani.

© Walmart

Az egyébként LED-visszaszámlálóval és kivehető morzsatálcával is rendelkező kenyérpirítóért 40 dollárt, azaz körülbelül 13.800 forintot kérnek, ami a konzol rajongói számára bizonyára elenyésző összeg lehet egy ilyen konyhai kiegészítőért. Arról viszont információmorzsák sincsenek, hogy az európai piacra megérkezik-e az eszköz bármilyen formában. A nemzetközi online piactereken bizonyára komoly összegeket is elérnek majd egy-egy példányért.

Nem ez az első Xbox-stílusjegyeket hordozó eszköz, korábban ugyanis egy hűtőszekrényt is kiadtak – erről itt írtunk bővebben.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG