Megsérült, kórházba szállították a magyar válogatott kulcsemberét

Tovább folytatódik az őrült hajtás a Hollandiában zajló, de papíron Izraelben rendezett női vízilabda Európa-bajnokságon. A hivatalos program szerint négy napon belül a negyedik mérkőzésére készül a nemzeti csapatunk, és hol van még a vége. A Cseh Sándor és Mihók Attila által irányított magyar válogatott gálázott a horvátok elleni csoportmeccsen, 17–2-re győzött, a siker azonban áldozatokkal járt, olvasható a Mandineren megjelent cikkben.

A mérkőzés elején a kezdőkapus, Magyari Alda és az egyik kulcsember, Kurucz-Gurisatti Gréta is megsérült, és nem is tért vissza a medencébe. Utóbbi szemébe az egyik horvát ellenfél kapott bele egy lövés után, a sérülés elsőre súlyosnak tűnt,

kórházba is szállították a 27 éves játékost.

Az első vizsgálatok alapján nem nagy a baj, de ma egy specialista is megvizsgálja, hogy kiderüljön milyen súlyos sérülésről beszélhetünk, és mikor ugorhat újra vízbe a kulcsjátékos.

Hétfő este 20.30-kor a mieink a Csehországgal játszanak a negyeddöntőbe jutásért, ahol – győzelem esetén – majd az olaszok várnak a magyarokra.

Írta a Magyar Hírlap