Meglepő, mit mondott Magyarországról a világhírű színésznő

Meglepő, mit mondott Magyarországról a világhírű színésznő

Emma Stone és Mark Ruffalo viszont egészen másért volt oda gasztronómiai szempontból, miközben Budapesten forgatták a hamarosan mozikba kerülő Szegény párák című filmet.

A két színész a LADbible műsorában vendégeskedett, ahol az egyik játék során azt a feladatot kapták, hogy megvitassák, hogy egyetértenek-e néhány állítással. Az egyik így szólt: McDonald’sban enni külföldön kihagyhatatlan.

Az állítással láthatólag gondolkodás nélkül egyetértett mindkét színész, mire Emma ráförmedt a kollégájára, hogy hazudik. Ekkor emlékeztette őt a Hulk színésze, hogy a magyar forgatások alatt, minden második nap mekis kaját evett, sőt ő maga hozott Stone-nak is belőle, mire a színésznő rájött, hogy tényleg igaza van. Ezután mindkét sztár lázba jött, miközben felidézték, mit is csipegettek a budapesti Mekiben.

„A magyar McDonald’s hihetetlen jó” – szögezte le Ruffalo, majd mindketten arról kezdtek el áradozni, hogy a mekis sült krumplinak sincs párja hazánkban.

Elárulta az alapanyagok titkát

Ruffalo hihetetlenül felkészültnek tűnt a videóban, azt is pontosan tudta, mitől lehet ennyire finom a magyar kínálat a népszerű gyorsétteremben. Szerinte az lehet a titok, hogy a magyar mekik 10 mérföldes (azaz kb. 16 kilométeres) körzetéből származik a hús, ezért lehet ennyire szuper friss.

Írta a Magyar Hírlap