Élet+Stílus: Repülőgépek mosdóját használó gyerekeket vett videóra egy amerikai légiutas-kísérő

Élet+Stílus: Repülőgépek mosdóját használó gyerekeket vett videóra egy amerikai légiutas-kísérő

A férfi előzetes letartóztatásban várja bírósági tárgyalását.

Gyermekpornográfiával vádolják az American Airlines egyik légiutas-kísérőjét, aki repülőgépek mosdóját használó gyerekeket vett videóra – írja a CNN.

Estes Carter Thompsont csütörtökön tartóztatták le a virginiai Lynchburgban. A vád szerint a férfi 2023 szeptemberében megpróbált levideózni egy 14 éves lányt annak a Charlotte-ból Bostonba tartó repülőnek a mosdójában, amelyen légiutas-kísérőként szolgálatot teljesített.

Az ügyészségi dokumentumok szerint Thompson a mosdóba készülő lányt egy első osztályú mosdóba kísérte, ám előbb ő ment be a helyiségbe, és elrejtett egy videót rögzítő mobiltelefont. A lány azonban észrevette a ragasztószalagokkal rögzített készüléket, ezért lefényképezte azt, a fotót pedig megmutatta a vele utazó szüleinek, akik azonnal értesítették a többi légiutas-kísérőt. A férfit a bostoni repülőtéren már rendőrök várták, az American Airlines pedig azonnal elbocsátotta.

A nyomozók Thompson digitális tárhelyének átkutatása során további négy olyan felvételt találtak, amelyeken 7 és 14 év közötti gyerekek használják egy repülőgép mosdóját. A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban várja bírósági tárgyalását.

(Nyitóképünk illusztráció)

HVG