Harry herceg és Bob Marley

Harry herceg és Bob Marley

A párt együtt látták pózolni a vörös szőnyegen Bob Marley családjával.

A Paramount Pictures vezérigazgatója is jelen volt, és a hercegi pár vele is pózolt egy közös fotó erejéig. A Paramount vezérigazgatója, Brian Robbins állítólag jóban van a hercegi párral, ő és felesége egy 17 millió dolláros otthont birtokolnak Montecitóban, ami történetesen rendkívül közel van Sussexék montecitói kastélyához, amelyben 2020 óta laknak.

A The Times szerint a hercegi párt a Paramount Pictures, amely az új Bob Marley-életrajzi film mögött álló produkciós cég, magánrepülővel repítette a szigetre a One Love című produkcióra.

Kiderült, hogy a kedd esti premier előtt Harry és a felesége a Montego Bay-i ötcsillagos Half Moon üdülőhelyen töltötték az éjszakát. Ezen a pazar üdülőhelyen a négy hálószobás villákért éjszakánként 4300 dollárt kell fizetni.

A MailOnline szerint a pár az üdülőhely Eclipse részében szállt meg, amely a hírek szerint pazar magánstranddal, intim úszóöböllel és biztonsági őrséggel rendelkezik.

Az új ingatlan 57 luxus- és tágas szálláshelyet, két éttermet, három bárt, egy kávézót, egy Salamander Spát, egy hatalmas, végtelenített medencét és egy természetes úszóöböllel rendelkező privát tengerpartot kínál.

Harry és Meghan a keddi napot azzal töltötték, hogy egy privát túrát tettek a Bob Marley múzeum kiállításán, ahol a beszámolók szerint egy órát töltöttek.

Harry és Meghan aztán aznap este részt vettek a premieren, ahol találkoztak Ziggy Marley-val.

A kizárólag a Mirrornak nyilatkozó Jeremy Freeman szájról olvasó elárulta, hogy Harry ezt mondta: „Tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Király vagy Bob Marley!”

A premier után a beszámolók szerint Harry és a felesége 60 másik résztvevővel együtt részt vettek egy afterpartyn az ötcsillagos Terra Nova hotelben, Kingstonban. A MailOnline szerint a pár jó hangulatban volt, és koktélokat fogyasztottak, miközben az éjszakát végigbulizták.

Írta a Magyar Hírlap