Áremelést jelentett be a Digi is

Áremelést jelentett be a Digi is

A Telekom, a Vodafone és a Yettel után hazánk negyedik nagy távközlési szolgáltatója is bejelentette inflációkövető árkorrekcióját. A Digi úgy véli, hogy a riválisokhoz képest kisebb mértékben, 14,9 százalékkal növeli a díjait, ugyanakkor hozzáteszi azt is, hogy a havidíjat érintő kedvezményeket ugyanilyen mértékben megemeli. Az új árak 2024. május 1-jétől érvényesek – írja az Origo.

A cég közleményében azt írja:

„Az árkorrekció a Digi valamennyi műholdas tévé és vezetékes internet, telefon és tévé szolgáltatását érinti, továbbá a mindigTV PRÉMIUM digitális földfelszíni televízió szolgáltatásra is vonatkozik. A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok 2024. március 1-jétől módosított díjait a most bejelentett a díjkorrekció nem érinti.”

A szolgáltató hozzáteszi: az elektronikus számlázásra áttérő, valamint a hűségidőt vállaló ügyfelek számára továbbra is kedvezményeket nyújt. Ezekről a társaság honlapján elérhető Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó dokumentumból, továbbá a www.digi.hu/kedvezmenyek oldalon kaphatnak teljes körű tájékoztatást.

Írta a Magyar Hírlap