Vivek Ramaswamy megmondta a „kemény tényeket” az ukránokról + VIDEÓ

Vivek Ramaswamy megmondta a „kemény tényeket” az ukránokról + VIDEÓ

Nagy Áron
2024. február 1. csütörtök. 19:59
Frissítve: 2024. február 1. 20:01

Ramaswamy tehetős üzletember, és a szókimondásáról híres. Nem riad vissza a tabudöntögetéstől, már csak ezért is kemény párost alkothatna Donald Trumppal. Amikor az előválasztásból kiszállt, a volt elnököt ajánlotta hívei figyelmébe, aki pedig az amerikai sajtóhírek szerint komolyan fontolgatja, hogy felkéri: csatlakozzon hozzá a Fehér Házért folytatott versenyben, miután a republikánusok hivatalos jelöltje lesz.

Most ráakadtunk egy videóra, amiben Ukrajnáról beszél, kegyetlen őszinteséggel. Többek között arra emlékezteti a közönségét, hogy a fősodoratú média és a politikai elit hazudik nekik. Ukrajna szerinte nem demokratikus állam, hiszen Volodimir Zelenszkij vezetése alatt számos ellenzéki pártot betiltottak, az sajtót teljesen központosították, ráadásul a színész-elnök azt is kijelentette: ha az USA nem ad pénzt, nem tartja meg a soron következő választásokat.

A beszédét azzal zárta: „Ukrajna azon régiói, amelyeket Oroszország megszállt, a Donbasz, Luhanszk, Donyeck – azok orosz nyelvű régiók. Ezek a kemény tények. És azt a képet, hogy ez valami harc a jó és rossz között, ne higgyétek el!”

Európában egyébként is rettegéssel tölt el sokakat Trump visszatérésének lehetősége, ami a jelek szerint még nagyobb megrázkódtatást okozhat, ha Vivek Ramaswamy-val veszi újra birtokba a Fehér Házat.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap