Élet+Stílus: Demi Moore hírt adott Bruce Willis állapotáról

Élet+Stílus: Demi Moore hírt adott Bruce Willis állapotáról

A színész frontotemporális demenciában szenved. Exfelesége azt is elmondta, mit tanácsol a lányainak, hogyan viszonyuljanak apjukhoz.

A körülményekhez képest nagyon jól van

– mondta Demi Moore exférjéről, a frontotemporális demenciában szenvedő Bruce Willisről nemrég a Good Morning America műsorában, amit a CNN szemlézett.

Habár a két színész már több mint húsz éve elvált, közel maradtak egymáshoz. Van három közös lányuk, Rumer, Scout és Tallulah, akiket Moore a következő tanáccsal lát el az apjukat illetően:

Ott találkozzunk velük, ahol vannak, és ne ragaszkodjunk ahhoz, ami nincs. Ragaszkodjunk ahhoz, ami van, mert ebből olyan sok szépség, kedvesség, szeretet és öröm fakad.

2022-ben vált nyilvánossá, hogy Willist afáziával diagnosztizálták, emiatt visszavonult a színészettől. Később derült ki, hogy pontosan milyen betegséggel küzd, amelyről ebben a cikkünkben írtunk részletese.

Willisnek és Moore-nak nemrég született meg az első unokája. A színész már tizenhat éve él együtt második feleségével, Emmával, akitől két kislánya született, Mabel és Evelyn. Emma időnként hírt ad a férje állapotáról, például hálaadás alkalmából is közzétett egy szívmelengető családi fotót.

HVG