Real Madrid: a Liverpool ásza is kiszemelt a védelembe? – sajtóhír

A spanyol sportsajtóban megjelentek szerint a Real Madrid érdeklődését felkeltette Trent Alexander-Arnold, akinek a helyzetét több kulcsjátékossal egyetemben, Jürgen Klopp nyári távozása miatt is kérdések övezik.

A “vörösök” saját nevelésű jobbhátvédje 2016 nyara óta az első keret tagja, Jürgen Klopp alatt pedig a csapat egyik legfontosabb láncszemévé vált.

A hajszálpontos indításairól, remek előkészítéseiről és lövéseiről ismert, a közkedvelt német szakemberhez ezer szállal kötődő Alexander-Arnold helyzete a spanyol nyelvű sportoldal, a Relevo szerint némileg bizonytalanná vált, így a nyáron esetlegesen felmerülhet a klubváltása is.

A Livepoollal 2025 nyaráig szerződésben álló, 23-szoros angol válogatott játékos a spanyolországi hírek szerint egyike lehet azon futballistáknak, akiket megfelelő ajánlat esetén elengedhetnek a nyáron minden bizonnyal komolyabb átalakulás elé néző “vörösök”.

A Transfermarkt által 70 millió euróra taksált, legutóbb 2021-ben szerződést hosszabbító 25 esztendős játékos esetében itt érdemes megjegyezni, hogy a mostani lehet az utolsó olyan átigazolási időszak, ahol a Liverpool komolyabb összeget kasszírozhatna Alexander-Arnoldért is (…)

fociclub