Magyar Péter szerint Varga Judit sokszor ököllel ütötte őt

Magyar Péter Facebook-posztban reagált Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújára, amelyben a volt miniszter részletesen beszélt a házasságukról, arról is, hogy a kapcsolati erőszak különféle formáinak áldozata volt. Varga Judit még az interjút megelőzően a Facebookon azt állította, hogy Magyar Péter tettleges is volt vele szemben.

A posztban Magyar Péter a tettlegességről szóló vádat határozottan tagadja, mondván:

Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját.

Varga Judit az említett posztban egyébként nem ütésekről számolt be, hanem arról, hogy Magyar Péter könyvekkel dobálta, miközben az ágyban feküdt, illetve általánosságban “fizikai erőszakot” említett.

Magyar Péter elismeri, hogy a kapcsolatuk nem volt felhőtlen, és elismeri: tett olyan dolgokat, amikért úgy érezte, bocsánatot kell kérnie. „Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre,

igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek,

igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)” – írja.

Magyar Péter ezen túl nagyon komoly vádakat fogalmaz meg volt feleségével szemben. Magyar szerint ő ugyan soha nem ütötte meg Vargát, de ez fordítva nem igaz:

Ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött.

Varga Judit „nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket” – állítja Magyar Péter.

A posztban Magyar újfent többször hangot ad abbéli véleményének, hogy a Varga-interjú propagandatermék, Varga Juditot a propaganda „felhasználja”.

HVG