Bayern: újabb szövetségi kapitány az edzőjelöltek között!

A legújabb beszámolók szerint a német futballban komoly köztekintélynek számító Ralf Rangnick komoly jelöltté lépett elő a Bayern Münchennél, mint a csapat új vezetőedzője.

Korábban a német válogatottat irányító Julian Nagelsmann tűnt a legesélyesebbnek a szezon végeztével távozó Thomas Tuchel pótlására, Nagelsmann azonban a napokban hosszabbított a Német Labdarúgó-szövetséggel.

A Bayern vezetése így javában keresi tovább az ideális jelöltet, aki egybehangzó német és osztrák lapértesülések szerint Ralf Rangnick is lehet. A jelenleg az osztrák válogatott felkészítéséért felelős, 65 esztendős szakember egyébként már saját maga is elismerte, a német rekordbajnok megkeresését.

“A Bayern München megkeresése valós, minderről már értesítettem az Osztrák Labdarúgó-szövetséget is. A legfontosabb számomra most Ausztria szereplése a nyári Európa-bajokságon.” – fogalmazott Rangnick a 90Minuten-nek adott nyilatkozatában.

“Ha a Bayern pontosan elmondja, mik az elképzelései… Akkor értékelem majd magamban, hogy kedvezőnek találom-e a bajorok ajánlatát?!” – tette még hozzá Rangick, akinek szerződése 2026 július 31-ig szól Ausztriával.

fociclub