NB I: három csapat is érdeklődik a kieső gólfelelőse iránt – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint több NB I-es csapat is leigazolná a Mezőkövesd-Zsóry gólerős csatárát…

A Nemzeti Sport az NB I-ből kieső Mezőkövesdtől nyáron szerződése lejártával biztosan távozó Sztefan Drazsics iránt az Újpest és a Zalaegerszeg is érdeklődik. A szerb csatár ügynöke, Radovan Stijacic a lap érdeklődésére elárulta, hogy a két klubon kívül egy harmadik magyar kérője is van a játékosnak, és külföldi lehetőségek közül is válogathat.

“Igen, kaptunk ajánlatokat, de nem csak ezektől a kluboktól, van egy harmadik magyar érdeklődő is. Ugyanakkor külföldről már négy ajánlat is befutott, és ha csak az anyagi szempontokat nézzük, akkor ezek kedvezőbb lehetőségek. A játékos azonban nem akar minden áron külföldre szerződni. Korábban játszott Kínában is, de nem érezte ott jól magát. Szeret Magyarországon élni, de még nem döntött a folytatásról, hogy melyik ajánlatot fogadja el” – említette a játékosügynök.

A 31 éves támadó az NB I előző idényében 14 góllal zárt, a jelenlegi kiírásban pedig mostanáig tízszer volt eredményes. Drazsics minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt évek alatt 142 tétmérkőzésen 49-szer talált be a “matyóföldiek” színeiben.

Drazsics klubváltása vélhetően heteken belül lezárulhat, hogy a következő szezonra való felkészülést már az új csapatával kezdhesse el.

fociclub