Szentkirályi fűkaszát ragadott, egy csokor gazzal küldené nyugdíjba Karácsonyt

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint „Budapestnek olyan főpolgármesterre van szükséges, aki megy és megoldja a problémákat”. Így tett ő is.

Önkormányzati választások

Marad-e Budapest főpolgármestere Karácsony Gergely? Melyik városokban lehet esélye az ellenzéknek? Megrengethetik-e a közéleti botrányok a Fidesz helyi bástyáit? Június 9-én kiderül – kövesse velünk a 2024-es önkormányzati választások legfontosabb híreit!

Szentkirályi Alexandrát eddig az a vád érte, hogy főpolgármesteri-programja nem tartalmaz semmi kézzelfoghatót, csupán hét általánosabb jellegű vállalást tett, ráadásul az első három ugyanannak a politikai állításnak, Karácsony leváltásának a kibontása. Orbán Viktor mindezek ellenére úgy véli, Szentkirályi jól halad.

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje most tett róla, hogy elhallgattassa a kritikus hangokat, fűkaszát ragadott és levágott pár négyzetméternyi gazt Kőbányán. Segítségére D. Kovács Róbert helyi fideszes polgármester sietett.

Budapestnek olyan főpolgármesterre van szükséges, aki megy és megoldja a problémákat, kézbe veszi az irányítást és elvégzi a munkát

– írja Szentkirályi, aki szerint „ma Karácsony a »fogjuk meg és vigyétek« elvet követi, hárít, nem törődik semmivel és nem is csinál semmit”.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint a zöldfelületek kaszálása csak egy példa Budapest megoldandó problémái közül, ugyanis szavai szerint csökkenteni kellene a dugókat, és tisztán tartani a várost. Szentkirályi gondolt Karácsony Gergelyre is, a videó végén egy csokor gazzal „kedveskedett neki”, ezzel küldené nyugdíjba a jelenlegi főpolgármestert.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje (j) és D. Kovács Róbert Antal, Kőbánya fideszes polgármestere gazos területen készül kaszálni a X. kerületi Kerepesi úton 2024. április 29-én.

MTI / Máthé Zoltán

Szentkirályi Alexandra kampányát ebben a cikkünkben értékeltük, a mindenki által várt fűkaszálás pedig itt tekinthető meg:

HVG