Barca: “Nem akarom elhagyni a Barcát!”

A Valencia ellen mesterhármast jegyző Robert Lewandowski a lefújást követően nyíltan beszélt jövőbeni terveiről.

(Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images)

A katalán szurkolók nagy örömére a lengyel klasszis elmondta, nagyon jól érzi magát a Barcánál, ahol bár nem a legjobb idényét futja -különösen az ő mércéje szerint – hatékonyság tekintetében, így is a csapat legjobb góllövője: 44 tétmeccsen szerzett 23 gólja valamint 9 gólpassza miatt nem feltétlenül kell sokat szomorkodnia.

“Nem akarom elhagyni a Barcát! Az hogy távozzak, számomra nem szerepel a lehetőségek között! Nem is akarok erről többet beszélni. Jól érzem magam a klubnál, a városban, ráadásul kiváló erőben vagyok. Utóbbi befolyásolhatja majd egyedül a jövőbeni döntésemet, hiszen ha majd úgy érzem, nem tudok már fizikálisan a legmagasabb szinten teljesíteni, akkor majd elgondolkozok azon, hogy hogyan tovább… Remélem még az elkövetkezendő két évben nem kerül erre sor!” – idézi a német BILD Lewandowski szavait, akinek barcelonai szerződése 2026 nyaráig szól.

A meccset követően, érdekes (?) egybeesés, hogy egyébként a Barcánál a maradás mellett döntő Xavit is megkérdezték arról, számolna-e a folytatásban is a már 35 esztendős klasszissal? – A katalánok trénere nem sokat gondolkozott a válaszán!

“Szuper-boldog vagyok Lewandwoski miatt! Nem akarok most még a játékosok jövőjéről beszélni, hiszen ennek még nincs itt az ideje. Egy dologban biztos vagyok, amit mindenki láthat. Lewandowski komoly pluszt tud adni a csapatnak, a hozzáállása pedig kiváló. Mindannyian örülünk, hogy velünk van!” – fogalmazott Xavi.

fociclub