Bundesliga: a Barca és a PSG is szemet vetett az RB Leipzig spanyol sztárjára! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Nicoló Schira értesülései szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig színeiben futballozó Dani Olmo iránt többek között a Barcelona és a Paris Saint-Germain mutat komoly érdeklődést…

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

Nicoló Schira információi alapján hatalmas az érdeklődés az RB Leipzig csapatát erősítő Dani Olmo iránt. A már említett Barca és a PSG mellett még a Manchester City és a Manchester United szintén szívesen soraiban tudná a német klub spanyol sztárját, akit 60 millió euró ellenében lenne hajlandó elengedni a lipcsei alakulat. 

Dani Olmot 2020 januárjában a Dinamo Zagrebtől igazolta le az RB Leipzig 29 millió euró ellenében. A 25 esztendős támadó középpályást nem kerülték el a komolyabb sérülések a lipcsei időszakában, viszont bevethető állapotban egyértelműen a csapat fontos tagjának számít. Az aktuális szezonban eddig 24 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 8 találatot és 5 gólpasszt jegyzett. Társaival kétszer hódította el a Német Kupát és egyszer a Német Szuperkupát, utóbbi trófeát egyébként éppen az ő mesterhármasával nyerte meg a Leipzig. A spanyol válogatottban szintén a meghatározó játékosok közé sorolható, ott volt a 2021-es Eb-n és a 2022-es vb-n, ez idáig 33-szor húzhatta fel magára a címeres mezt, melyek során 8 gólt szerzett.

fociclub