Ritmikus gimnasztika Eb – Különleges fotózás, egyedi plakátok

Országszerte találkozhatunk azokkal a plakátokkal, amelyeken a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon induló magyar versenyzők láthatók. Pigniczki Fanni szerint jól sikerültek a fotók, és a fotózás is emlékezetes marad számukra.

„Mindig nagy kihívás jól megcsinálni egy fotózást alanyként. Ilyenkor mi is sokat tanulunk. Izgalmas, hogy hogyan készül el a hajunk, a sminkünk. A mi sportágunkban minden versenyre való készülődés is ezekkel indul, de olyankor mi készítjük el. Legyen jó a haj és a smink, ez egy alap. Fotózáskor mindig új impulzusokat kapunk.” – mondta Pigniczki Fanni, akinek a ruhák is nagyon tetszettek. „Volt egy olyan része is a fotózásnak, amikor nem rg-s dresszben voltam, hanem olyan ruhában, amilyet a balett-táncosok viselnek, végül ez került a plakátokra is” – tette hozzá a kétszeres olimpikon, vb-érmes klasszis.

A rendhagyó fotókat itt lehet megtekinteni:https://rg2024.eu/media/kepgaleriak/

A 40. Európa-bajnokságot május 22. és 26. között rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ), a HM Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) szervezésében.