Sokkoló méretű derékkal jelent meg a Met-gálán Kim Kardashian

A híresség a fizikát és az anatómiát is meghazudtolta a megjelenésével.

Hétfő este rendezték meg New Yorkban a hagyományos Met-gálát, amelynek az idei témája a Csipkerózsikák: Újraébredő Divat (Sleeping Beauties: Reawakening Fashion) című kiállításhoz igazodott. A meghökkentő megjelenésekben idén sem volt hiány, a legnagyobb visszhangot azonban talán az a ruha váltotta ki, amelyet Kim Kardashian viselt. A 43 éves híresség ugyanis szinte eltüntette a derekát a Maison Margiela alkotásban.

A közösségi oldalakon alig akartak hinni a szemüknek a kommentelők, és sokan azt firtatták, hogy a celeb vajon hány bordájától szabadult meg, hogy felvehesse ezt a ruhát, amely a fűzők korának legsötétebb időit idézi. Mások amiatt aggódtak, hogy a gála után esetleg kórházba kell szállítani.

Kim Kardashian a csillogó ezüst ruhát egy szürke kötött kardigánnal egészítette ki, és a platinaszőke haja koronázta meg a megjelenését.

Az továbbra is rejtély, hogy hogy kapott levegőt.

Kim Kardashian nem először vált ki felháborodást a Met-megjelenésével. 2022-ben Marilyn Monroe ruháját viselte, és felvetődött, hogy kárt tesz a történelmi ruhadarabban.

HVG