Bundesliga: kölcsönadná nyáron szerződtetett kapusát a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese a nyár folyamán kölcsönadná kapusát, Daniel Peretzet.

(Photo by Sebastian El-Saqqa – firo sportphoto/Getty Images)

A német sajtó legfrissebb értesülései szerint a nyári átigazolási időszakban a Bayern München gárdája szeretné kölcsönadni kapusát, Daniel Peretzet. A 23 éves futballista tavaly nyáron 5 millió euró ellenében került a bajor sztárcsapathoz, ahol első szezonjában egyetlen meccsen kapott lehetőséget a Német Kupában. Ugyanakkor a vezetők elégedettek az izraeli játékos edzésen nyújtott teljesítményével, és úgy gondolják, hogy Peretznek bőven lehet még jövője a Bayernnél. Az viszont egyértelmű, hogy a kapus csak úgy fejlődhet tovább, ha állandó játéklehetőséghez jut, ezt pedig Münchenben nem fogja megkapni. Ennek okán a bajorok készek meghallgatni a Peretzért érkező kölcsönvételi ajánlatokat. A hírek szerint van is érdeklődő a hálóőr iránt, az FC Köbenhavn és a Bröndby csapatának személyében, sőt az Anderlechttel már konkrét tárgyalások is történtek. Ugyanakkor megegyezés még egyik féllel sem született, így Peretz jövőjét illetően csak az tűnik biztosnak, hogy a következő évet/éveket nem a Bayernnél fogja tölteni.

Daniel Peretzet a szerződése 2028 nyaráig köti a Bayern Münchenhez, piaci értékét pedig 4 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub