PL: megegyezett a Bournemouth védőjével a Newcastle United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese megegyezett a Bournemouth védőjével, Lloyd Kellyvel az átigazolásáról.

(Photo by David Horton – CameraSport via Getty Images)

Az angol sajtó legfrissebb értesülései szerint a Newcastle United gárdája a nyár folyamán szeretne erősíteni a csapata védelmén. Erre a célra a “Szarkák” a Tosin Adarabioyo mellett a Bournemouth védőjét, Lloyd Kellyt szemelték ki. A 25 éves futballista kulcsfigurája volt a most véget érő szezonban Andoni Iraola csapatának, és nagy szerepe van abban, hogy a Bournemouth stabil középcsapatként megállta a helyét a Premier Leagueben. Nem meglepő módon a teljesítményére több élcsapat is felfigyelt, a hírek szerint Anglián kívül Franciaországból és Olaszországból is voltak kérői a védelem közepén és bal szélén is bevethető futballistának. A beszámolók alapján viszont eldőlt, hogy Kelly a Newcastle Unitednél fogja folytatni a pályafutását. A “Szarkáknak” csak a játékossal kellett megegyezniük a személyes feltételeket illetően, hiszen Kellynek a most futó idény végén lejár a szerződése a Bournemouthnál, ő pedig a szigetországban szerette volna folytatni a pályafutását, így a Newcastle lett a befutó a hírek szerint.

Lloyd Kelly 2019 nyarán került a Bournemouth csapatához, akik 14,8 millió eurót fizettek érte a Bristol Citynek. A klub színeiben azóta 141 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólig és 8 gólpasszig jutott. Piaci értékét 16 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub