BRÉKING: a PSG elfogadta a szaúdi ajánlatot Mbappéért! – sajtóhír

BRÉKING: a PSG elfogadta a szaúdi ajánlatot Mbappéért! – sajtóhír

Bombaként robbant hétfő kora este az a hír, mely szerint a Paris Saint-Germain együttese az elvágyódó Kylian Mbappé játékjogáért elfogadta a szaúdi Al-Hilal korábban beharangozott világrekord-ajánlatát.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a francia klasszis előbb kikerült a párizsiak keretéből, majd végül a párizsi klub is jelezte, hogy korábbi szándéka ellenére kész megválni már idén Mbappé játékjogától.

Egybehangzó hírek szerint a PSG mindeközben valóban ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, amelyre például a Sky Sport beszámolója szerint is ‘IGEN’-t mondhatott a klubvezetés, így könnyen lehet, hogy már csap Mbappé áldása szükséges a klubváltásra (…)

Érdekesség, hogy az Al-Hilal azok után, hogy Kalidou Koulibaly (23 millió), Szergej Milinkovics-Szavics (40 millió) és Rúben Neves (55 millió) játékjogára már korábban áldozott potom 118 millió eurót (forrás: Transfermarkt); úgy tűnik valóban kész felrobbantani a futball-piacot!

A Sky Sports értesüléseit egyébként sorra erősítik meg a különböző szakportálok, szakírók, például Fabrizio Romano is.

Utóbbi például ráerősített arra, hogy a két klub között valóban zajlanak a tárgyalások, ám az Al-Hilal és Mbappé között még nem történtek egyeztetések. Romano szerint egyébként a 25 esztendős klasszis nagyjából 200 millió eurót kereshet évente, és egy olyan szerződést köthet, amely a további bónuszokkal, egyéb gazdasági jogokkal és megállapodásokkal akár 700 millió euróra is rúghat – Egészen döbbenetes!

(Borítókép: Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

fociclub