Inter Miami: Luis Suárez mindent megtesz, hogy csatlakozzon Messiékhez! – sajtóhír

Inter Miami: Luis Suárez mindent megtesz, hogy csatlakozzon Messiékhez! – sajtóhír

A jelenleg a brazil Gremioval szerződésben álló uruguayi csatársztár egybehangzó hírek szerint nagyon eltökélt, hogy az Inter Miami játékosa legyen, korábbi barcelonai harcostársai oldalán.

Mint ismert, Lionel Messi, Sergio Busquets valamint Jordi Alba újra egy csapatban futballozik majd Miami-ban, ahol egyre hangosabban hallani újfent arról, hogy Luis Suárez is csatlakozhat hozzájuk.

A 36 esztendős kiválóság neve már nem először szerepel az átigazolási hírekben az Inter Miami kapcsán. A legújabb fejlemény, hogy Suárez az év elején még 2024 decemberéig elkötelezte magát a brazil Gremio együtteséhez, egyre eltökéltebb, hogy valóban távozni szeretne, mégpedig azért, hogy újra egy csapatban futballozhasson korábbi harcostársaival.

A Lionel Messivel köztudottan baráti viszonyt ápoló Suárez, a katalán Sport című lap beszámolója szerint kész felbontani a szerződését a Gremioval, attól sem riadva, hogy nemes egyszerűséggel saját maga fizetné ki a kompenzációt jelenlegi csapatának, amivel lényegében kivásárolná önmagát a szerződéséből – Egyes források szerint úgy, hogy visszautalná az elmúlt fél évben a Gremiótol kapott fizetését is.

Mindezek után nem lennénk meglepve, ha a következő napokban felgyorsulnának az események Luis Suárez körül (…)

fociclub