PSG: a szaúdiak Párizsba utaztak, hogy Mbappéról tárgyaljanak! – sajtóhír

PSG: a szaúdiak Párizsba utaztak, hogy Mbappéról tárgyaljanak! – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint az Al-Hilal képviseletében egy küldöttség érkezett a francia fővárosba, hogy hivatalosan is megkezdjék a tárgyalásokat Kylian Mbappé tárgyalásáról.

Mint ismert, a francia klasszis jelenleg ne tartozik a Paris Saint-Germain első csapatához, külön készül az Ázsiában túrázó társaktól. Mindez általános vélekedés, hogy egyenes következménye annak, hogy Mbappé már a nyáron, szerződése lejárta előtt egy évvel elhagyja majd a PSG-t.

Fabrizio Romano is beszámolt arról, hogy mindeközben az Mbappéval leginkább összeboronált Al-Hilal képviselői személyesen is Párizsba utaztak, hogy világrekord-ajánlatukról tárgyaljanak mind a PSG-vel, mind Mbappé képviselőivel.

Jelenleg tehát minden arra utaló jel szerint valóban Kylian Mbappé döntésén múlik/múlhat, hogy elfogadja-e a szaúdiak mesés ajánlatát, és egy évre az arab országba szerződik – Majd, mint azt számos helyen említik, visszatér Európába, és a Real Madirdhoz szerződik. Utóbbival lehetőségként állítólag már a PSG-nél is számolnak.

fociclub